FastRider E-Bike Bags, DE innovatieve fietstassen voor de E-Bike

Iedereen kent inmiddels de E-Bike wel. Nog steeds stijgt het aantal gebruikers van dit genre fiets. Niet alleen de oudere maar ook de jonge generatie schaft de elektrische fiets steeds vaker aan. De traditionele fietstassen passen veelal niet indien de accu in de bagagedrager is verwerkt. De drager is dan simpelweg te breed. Maar geen nood, FastRider, bekend om haar innovatieve oplossingen, introduceerde met de E-Bike Bags de oplossing voor dit probleem.
 
Door het succes van deze FastRider fietstassen zijn de E-Bike series uitgebreid van 5 naar 9!
 
Bent u een actieve fietser die graag dagtochten maakt, dan is de Nora & Nils serie echt iets voor u. Deze twee sportief vormgegeven dubbele fietstassen in de kleur antraciet zijn er in een dames- en herenuitvoering. De tassen hebben een middenstuk dat verstelbaar is tot 19 cm waardoor ze op vrijwel iedere bagagedrager passen.
 
De fietstassen hebben handige sluitingen, een afsluitbare binnenzijde door middel van een trekkoord en niet te vergeten reflectie! De fietstas Nora heeft een inhoud van 31,5 ltr en de fietstas Nils 33 ltr.
 
Houdt u van chique, dan passen de Ella & Edgar fietstassen wellicht beter bij u. In een zwarte of grijze uitvoering zijn deze dubbele tassen een ware aanvulling op uw E-Bike. De fietstassen hebben een middenstuk dat verstelbaar is tot 19 cm, handige sluitingen en reflectie. De faux lederen biezen geven de Ella & Edgar hun eigentijdse look. Beide tassen hebben een inhoud van 27,5 ltr.
 
Deze en alle overige FastRider fietstassen zijn te verkrijgen bij de fietsspeciaalzaak.