Sista, geïnspireerd door de Azteken

Warme kleuren en een trendy Aztek print; de nieuwe Sista fietstassen collectie is vrouwelijk, casual en toegankelijk chique. Naast de verrassende printcombinatie zijn de tassen heel praktisch. Vooral de Sista shopper is duidelijk ontworpen met het idee dat een fietstas niet alleen een gebruiksvoorwerp is, maar dat je er ook heel goed mee voor de dag kunt komen als modieuze ‘gewone tas’. De leather-look details geven de tassen een rijke uitstraling.
 
De dubbele tas is verstevigd en heeft een ruime inhoud van 32 liter. Een ritsvakje op de klep is perfect voor het opbergen van kleine spulletjes. Door de open bovenzijde kunnen de snelbinders en het eventuele LED achterlicht gewoon gebruikt  worden. Voor de zichtbaarheid in het verkeer is de tas voorzien van een bijpassende reflectieprint.  
 
Naast de dubbele tas is er ook een Sista shopper. Een casual shopper van 16,5 liter waarbij de klep  afsluitbaar is met een klittenbandsluiting. Verder is de tas voorzien van twee handvatten, regenoren ter voorkoming van inregenen en uiteraard ook een bijpassende reflectieprint. Door de wegdraaibare fietshaken is de shopper makkelijk op de bagagedrager te plaatsen en er van af te halen.
 
De Sista serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Klik hier voor meer informatie over de Sista Shoppers

Klik hier voor meer informatie over de Sista dubbele tassen