Stijlvol naar kantoor

Op de fiets naar het werk moet je je notitieblok, laptop of tablet natuurlijk mee kunnen nemen.

De nieuwe stoere (fiets)rugtas Office combineert zakelijk met groot gebruiksgemak. De fraai gestylde tas heeft een inhoud van 7 liter en is op maar liefst drie manieren te dragen! Uiteraard komt alle bagage ongeschonden op kantoor, mede dankzij een gepolsterd laptopvak geschikt voor een vervoer van tablet en laptop tot 13 inch, een complete organizer en extra voorvakken.

Ook de attaché tas van 13 liter kan uitgroeien tot je beste fietsvriend. Multifunctioneel met onder meer rits- en snelsluitingen, een complete organizer en verstelbare en afneembare schouderriem. Uiteraard ook geschikt om je tablet of laptop tot 15,4 inch in mee te nemen. Om de tas droog te houden tijdens een regenbui zijn zowel de rugtas als de attaché tas inclusief regenhoes verkrijgbaar.

De schoudertas Office Lady, de naam zegt het al, is een tas voor de zakenvrouw. Een fietstas met voldoende ruimte voor alle spullen die dames denken dagelijks nodig te hebben. Makkelijk mee te nemen door zowel een handvat als handige verstelbare en afneembare schouderriem. Door de geweven straps op de klep krijgt deze tas een speelse fashion look. Verder is de tas voorzien van een gepolsterd vak welke geschikt is voor vervoer van een tablet.

Deze en alle overige FastRider producten zijn verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak.

Meer info:

Rugtas Office

Attaché tas Office

Schoudertas Office Lady