Een ge[s]laagde fietstas

FastRider komt tegemoet aan de vraag naar hippe en kleurrijke fietstassen door de introductie van de Amarinth serie. Uniek is dat de tassen op het eerste gezicht uit verschillende lagen lijken te bestaan, hierdoor wordt er een speelse uitstraling gecreëerd. De zachte pastelkleuren, geheel passend bij vele trendy fietsen, en bijpassende details geven de tas een vrolijke finishing touch! De serie bestaat uit twee dubbele tassen en twee shopper modellen.

De ruime en verstevigde dubbele fietstas heeft een inhoud van 36 liter en is afsluitbaar met twee snelsluitingen. Opvallend zijn de ruime vakken aan de voorzijde. De tas oogt hierdoor minder stijf en blijft toch in model door de versteviging aan de binnenzijde. De kleppen aan de zijkant houden de binnenkant droog; bovendien is de stof waterafstotend. Door de uitsparing aan de bovenzijde kunnen de snelbinders gewoon gebruikt  worden. Voor de zichtbaarheid in het verkeer is de tas voorzien van een bijpassende reflectieprint.

Naast de dubbele tas is er ook een shopper tas. Een soepele tas met een ruime, afsluitbare opening. Met een inhoud van 17 liter is deze tas multifunctioneel en kan zowel als luiertas of boodschappentas dienst doen. Verdere kenmerken zijn de ruime vakken aan de voorzijde die worden afgeschermd door een klep. De bovenzijde is voorzien van een nylon rits zodat een gemakkelijk toegankelijke opening ontstaat. De tas heeft zowel handvatten als een luxe afneembare en verstelbare schouderband. Door de wegdraaibare fietshaken is de shopper eenvoudig op de bagagedrager te plaatsen en er van af te halen.

De Amarinth serie is verkrijgbaar in de kleuren mint en  blauw.

Meer info:

Dubbele tas Amarinth mint

Dubbele tas Amarinth blauw

Shopper Amarinth mint

Shopper Amarinth blauw