Wij hebben de beste!

Zeg je fietstassen dan zeg je FastRider. Zeg je FastRider dan zeg je canvas. En laten wij nu de beste kwaliteit canvas fietstassen van de Benelux in huis hebben! De beste? Is dat niet een beetje hoog gegrepen? Nee hoor, we zullen het uitleggen:

Allereerst bestaat het FastRider canvas uit 100% katoen, als je dit dan strak tegen elkaar weeft ontstaat er een ijzersterk product. Door een uniek “geheim” procedé wordt het canvas behandeld met een speciale wax, waardoor de uiteindelijke fietstas beschermd wordt tegen vocht en schimmel. Regent het, dan blijft de tas in model en krimpt hij niet. Daarnaast heeft het een veel betere kleurechtheid dan de gemiddelde canvastas. Mocht de tas na jaren toch wat verkleuren is dat niet zo heel erg want zijn robuuste uitstraling blijft behouden. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit en de onverwoestbaarheid van onze canvas tassen dat we maar liefst 5 jaar garantie geven op materiaal- en fabricagefouten.   

Nieuwe modellen

Aan de succesvolle canvas familie zijn nu twee modellen toegevoegd; de Canvas Limited tas afgeschuind van 41,5 ltr en de Canvas Limited tas van 56,5 ltr. Ruime en stevige fietstassen van uiteraard uitstekende kwaliteit maar dan met nog meer luxe extra’s. Onder meer door de luxe kunstlederen details groeit de Limited-serie uit tot het canvas-paradepaardje van FastRider. Zo past de tas, bedoeld voor dagelijks gebruik, met z’n robuuste uitstraling perfect bij de nieuwste generatie urban fietsen.

Dus bij een volgende aankoop van een (canvas) fietstas denk je vanaf nu zeker aan een FastRider! Wil je echter nog meer informatie, bezoek onze website 
www.fastrider.nl