Nieuw seizoen, nieuwe fietstas

De lente begint, het weer gaat de goede kant op en je fiets heeft zijn lentebeurt gehad. Tijd om naar buiten te gaan. Maar dan zie je het, je fietstas is aan vervanging toe. Je wil dus een nieuwe, hoe pak je dit aan?

FastRider heeft een drietal tips voor je op een rijtje gezet:

Tip 1 Waar ga je de fietstas voor gebruiken?

Heb je een fietstas nodig voor de snelle boodschap, ga dan voor een shopper fietstas. Wil je ermee de weekboodschappen halen, dan kun je misschien beter voor een ruime dubbele canvas fietstas gaan. Ga je er alleen maar lekker op uit, kies dan voor een wat hippere tas.

Cyclo serie

Wat vind je van de Cyclo fietstassen serie?
Ben je een echt sportief type en toer je veel, dan is de lichtgewicht serie jouw favoriet. Recreatief ga je voor de basic serie Acidus, stel je echt hoge eisen kijk dan eens bij de Excludus of de 100% waterdichte serie Aquadus.

Tip 2 Welk materiaal moet ik nu kiezen?

Fietstassen heb je tegenwoordig in vele materialen. Uiteraard het robuuste canvas materiaal, maar ook polyester en tarpaulin. Zelfs kurk is geschikt om een fietstas van te maken. Ecologisch verantwoord!

Maar wat zijn de verschillende eigenschappen?
De welbekende kranten fietstassen bijvoorbeeld zijn gemaakt van tarpaulin, waardoor ze extra gewicht aankunnen. Door een glanzende of matte coating te gebruiken krijgt de fietstas een fraaie look. Wil je echt een oersterke, robuuste tas, dan kies je voor canvas. Het canvas materiaal dat FastRider gebruikt bestaat uit 100% katoen. Door een uniek wax procedé is de stof beschermd tegen vocht, schimmel en krimpen. Aangezien FastRider zo overtuigd is van de kwaliteit van de canvas fietstassen biedt ze maar liefst 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

Daarnaast bestaat de collectie ook nog uit fietstassen die gemaakt zijn van hoogwaardig, waterafstotend polyester materiaal. Heel belangrijk is dat alle stoffen bij iedere productie REACH proof zijn, secuur getest worden door SGS en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Cargo multi bags

Tip 3. Praktisch of trendy

Je weet nu waarvoor je de fietstas wil gebruiken. Vraag 3 is dan, kies ik voor praktisch of voor praktisch EN trendy?

Bijvoorbeeld:
Wil je een fietstas puur voor het gemak gebruiken, kijk dan naar onze canvas collectie. Kwalitatief hoogwaardige fietstassen met praktische details.

Jeans, used denim look met een unieke FastRider twist

Wil je een kwaliteitstas met een uniek design, kies dan bijvoorbeeld de Jeans collectie of de Cyclo serie. De keuze is aan jou. 

Eén ding is zeker, voor iedereen is er een fietstas!