Wat kost een goede fietstas?

Wij Nederlanders willen altijd graag weten wat iets kost. Het lijkt wel of de prijs belangrijker is dan de kwaliteit van een product. Wij krijgen dan ook vaak de opmerking dat een fietstas zoveel kost in vergelijking met een tas bij bijv. een discounter. Hieronder zullen we je uit leggen waar die verschillen in zitten.
 
FastRider canvas fietstassen

Materiaal
De meeste FastRider fietstassen zijn gemaakt van duurzaam 600D polyester. Een materiaal dat sterk, maar ook soepel is en lang zijn kleur behoudt. Wil je echt het sterkste van het sterkste, geschikt voor zware belasting zijn er ook FastRider tassen van waterdicht canvas materiaal. Het 100% canvas katoen, wat robuuster is dan polyester, is zo strak geweven dat het je het meer kan belasten dan polyester. Omdat wij overtuigd zijn van deze kwalitatief goede tassen krijg je bij ons maar liefst 5 jaar garantie op de canvas fietstassen!

Levensduur
Uiteraard is de levensduur van een fietstas afhankelijk van een aantal factoren:
  • Hoeveel keer gebruik je de tassen
  • Hoe vaak haal je ze van de fiets
  • Hoe vaak open en sluit je de tassen
  • Rijd je altijd over verharde wegen of ga je ook off-road
Wegdraaibare haken
Wegdraaibare haken zodat de tas goed blijft zitten

Onze tassen zijn voorzien van goede kunststof of metalen sluitingen en haken en worden veelvuldig getest (onder alle omstandigheden) voordat ze in de winkel komen. Je kan er dus van uit gaan dat de FastRider tas lang meegaat.

Uiterlijk van de fietstas
Veel mensen vinden het belangrijk dat de fietstas er ook goed uit ziet. Die ene verchroomde sluiting is vaak iets mooier dan een kunststof versie. En als het regent zijn de zogenaamde regenflappen aan de zijkanten van de klep heel handig. O ja, een met speciaal foam bekleed laptopvak is ook wel ideaal. 

 
FastRider BASIC collectie fietstassen
FastRider Basics, PRAKTISCH op iedere fiets

Vind je dat allemaal niet zo interessant en ga jij alleen voor het praktisch gebruik van een tas, dan kun je voor een basic versie kiezen. Zonder die flappen en mét een kunststof sluiting. Uiteraard blijft de kwaliteit van het materiaal wel gewaarborgd, maar voor de extra’s hoef je dan ook niet te betalen.

Benieuwd wat de FastRider fietstassen kosten? Ga dan naar het tabblad
producten of zoek naar een lokaal FastRider verkooppunt