Nieuwe fietstas kopen?

Het weer laat nog veel te wensen over, maar als het dadelijk echt lente wordt wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar buiten! En het liefst met een opgepoetste fiets met een gave nieuwe fietstas.

Maar waar moet je op letten als je een nieuwe tas gaat kopen?
FastRider heeft een drietal tips voor je op een rijtje gezet:

Tip 1 Waar ga je de fietstas voor gebruiken?
Heb je een fietstas nodig voor de snelle boodschap, ga dan voor een shopper fietstas. Wil je er de weekboodschappen mee halen, dan kun je misschien beter voor een ruime dubbele canvas fietstas gaan.

FastRider SPORTY

Fiets je naar je werk dan is de nieuwe SPORTY wellicht iets voor jou. Een modische tassenserie maar dan wel met vele praktische details. Zo kun je onbezorgd je laptop meenemen in de schouder fietstas met gepolsterd binnenvak.

Tip 2 Welk materiaal moet ik nu kiezen?
Fietstassen heb je in vele materialen. Uiteraard het robuuste canvas materiaal, maar ook polyester en tarpaulin. We hebben zelfs een jute fietstas in het assortiment. Ecologisch verantwoord!

FastRider JUTE

Maar wat zijn de verschillende eigenschappen?
De welbekende kranten fietstassen bijvoorbeeld zijn gemaakt van tarpaulin, waardoor ze extra gewicht aankunnen. Door een glanzende of matte coating te gebruiken krijgt de fietstas een fraaie look. Wil je echt een oersterke, robuuste tas, dan kies je voor canvas. Het canvas materiaal dat FastRider gebruikt bestaat uit 100% katoen. Door een uniek wax procedé is de stof beschermd tegen vocht, schimmel en krimpen. Aangezien we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van de canvas fietstassen bieden we maar liefst 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

FastRider canvas

Daarnaast bestaat de FastRider collectie ook nog uit fietstassen die gemaakt zijn van hoogwaardig, waterafstotend polyester materiaal.

Heel belangrijk is dat alle stoffen bij iedere productie REACH proof zijn, secuur getest worden door SGS en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Tip 3. Praktisch of modisch
Je weet nu waarvoor je de fietstas wil gebruiken. Vraag 3 is dan, kies ik voor praktisch of voor praktisch EN modisch?

Bijvoorbeeld:
Wil je een fietstas puur voor het gemak gebruiken, kijk dan naar onze CANVAS collectie. Kwalitatief hoogwaardige fietstassen met praktische details.


FastRider KUMO

Wil je een kwaliteitstas met een modisch design en materiaal, kies dan bijvoorbeeld de KUMO of de JAXX.

De keuze is aan jou.
Eén ding is zeker, voor iedereen is er een fietstas!